Login / singn upRekisteröidy Kirjaudu sisään Get premiumKokeile Premiumia

Kuvaeditori, animaatio ja suunnittelu.

Tervetuloa Pixlriin, kuvankäsittely- ja suunnittelutyökalujen ykköseksi. Muokkaa valokuvia ja luo upeita malleja suoraan selaimessasi, puhelimellasi tai työpöydälläsi ilmaiseksi. Aloita tyhjältä kankaalta, valokuvasta, videosta tai valitse yksi ammattimaisesti laadituista malleistamme.

Photomash Studio by Pixlr

Luo korkealaatuisia visuaalisia varoja vain yhdellä napsautuksella ilmaiseksi! Yhden napsautuksen visuaalinen luoja Photosh Studio poistaa heti valokuvien taustat luoda uskomattomia profiilikuvia, tuotekuvia, YouTube-pikkukuvia ja paljon muuta..

Yrittää Photomash nyt!
eCommerce photo maker

Suunnittelumallit

Aloita suunnittelu ammattimaisesti valmistetuista malleista! Luo YouTube-banneri, Instagram-tarina, ansioluettelo, esite, käyntikortti, esitys tai täydellinen myyntipuhe tuhansien upeiden ja ilmaisten mallien kasvavalla kirjastolla.

Tutustu malleihin

Animaatiot

Animoi mikä tahansa malli vain muutamalla napsautuksella Pixlr:llä. Käytä ammattimaisen näköisiä animaatioiden esiasetuksia tai tutustu aikajanan karkeisiin yksityiskohtiin ja vangitse yleisösi tavalla, jota yksinkertaiset kuvat eivät pysty.

Poista tausta

Poista valokuvien taustat helposti! Välitön AI-pohjainen taustan poisto yhdellä napsautuksella! Niin nopeaa, liian helppoa. Nyt voit poistaa taustat muotokuvista, selfieistä, profiilikuvista ja muusta muutamassa sekunnissa.

Poista BG
remove bg background remover

Kuvakollaasien tekijä

Haluatko koota valokuvia lennossa? Luo valokuvakollaaseja ilmaiseksi verkossa sisäänrakennetuilla valmiilla kollaasimalleillamme. Valitse vain asettelu, lataa kuvat ja aloita muokkaaminen.

Tutustu kollaasimalleihin
template collage maker

Suodattimet ja tehosteet

Muuta valokuvasi taiteellisiksi visuaaleiksi useiden luovien valokuvasuodattimien avulla. Saavuta haluamasi valokuvatehosteet vaivattomasti helpolla napsautuksella!

photo effects filters
free design photo editing tool

Kokeile Premiumia ILMAISEKSI

Luo ainutlaatuisia mestariteoksia Premium-käyttöoikeuden avulla! Työnnä luovia rajojasi ja tutustu Pixlrin helppokäyttöisiin työkaluihin, malleihin, elementteihin ja fonteihin jo tänään.

Aloita ilmainen kokeilujaksoni