Login / singn upOpret bruger Log ind Get premiumPrøv Premium

Fotoredigering, animation og design.

Velkommen til Pixlr, nr. 1 inden for fotoredigerings- og designværktøjer. Rediger fotos og skab fantastiske designs direkte i din browser, på din telefon eller desktop gratis. Start fra et tomt lærred, et billede, en video eller vælg en af ​​vores professionelt udformede skabeloner.

Photomash Studio by Pixlr

Opret visuelle aktiver af høj kvalitet med kun et enkelt klik! Det visuelle skaber af et klik-skaber fotomashstudio fjerner øjeblikkeligt baggrunde fra dine fotos for at oprette fantastiske profilbilleder, produktbilleder, YouTube-miniaturebilleder og mere..

Prøve Photomash nu!
eCommerce photo maker

Design skabeloner

Begynd at designe fra professionelt udformede skabeloner! Opret et YouTube-banner, Instagram-historie, CV, brochure, visitkort, præsentation eller den perfekte salgstale med et voksende bibliotek med tusindvis af fantastiske og gratis skabeloner.

Udforsk skabeloner

Animationer

Animer ethvert design med blot et par klik med Pixlr. Brug professionelt udseende animations-forudindstillinger eller kom ind i de grove tidslinjedetaljer og fange dit publikum på en måde, som simple billeder bare ikke kan.

Fjern baggrund

Slet nemt baggrunde i dine billeder! Øjeblikkelig AI-drevet baggrundsfjernelse med et enkelt klik! Så hurtigt, for nemt. Nu kan du fjerne baggrunde fra portrætter, selfies, profilbilleder og mere på få sekunder.

Fjern BG
remove bg background remover

Billed collage maker

Har du brug for at samle billeder i farten? Opret fotocollager gratis online med vores indbyggede færdiglavede collageskabeloner. Du skal bare vælge et layout, uploade billeder og begynde at redigere.

Oplev collageskabeloner
template collage maker

Filtre og effekter

Forvandl dine billeder til kunstneriske billeder med en række kreative fotofiltre. Opnå de ønskede fotoeffekter ubesværet med nemme klik!

photo effects filters
free design photo editing tool

Prøv Premium GRATIS

Skab unikke mesterværker med Premium-adgang! Skub dine kreative grænser og udforsk Pixlrs brugervenlige værktøjer, skabeloner, elementer og skrifttyper i dag.

Start min gratis PRØVE