Login / singn upRegistrera / Logga in Get premiumProva Premium

PIXLRs tidslinje

Uppgradera dina mönster! Pixlr ger alla möjlighet att skapa, redigera och dela bilder online med lätthet genom en innovativ svit av fotoredigerings- och designverktyg - vilket gör design smartare, snabbare och enklare för alla.

2008

Pixlr introducerades och grundades av Ola Sevanderson i augusti 2008 för att göra det möjligt för alla att skapa, redigera och dela bilder online med lätthet.

2011

2011 förvärvade Autodesk, Inc. Pixlr för att förbättra sina bildredigeringsprodukter, där lyckade Pixlr växa med miljoner världen över.

autodesk-image

2018

Idag är Pixlr en viktigt del av det kreativa ekosystemet INMAGINE som syftar till att göra design lätt och tillgängligt för alla.


Sedan Pixlr förvärvades 2017 har världens mest använda moln- och mobilredigeringssvit genomgått en enorm produktutveckling. Uppdateringarna inkluderar nu möjligheten att utnyttja Artificiell intelligens och maskininlärning för att förenkla och revolutionera innehållsskapande.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, en gratis och grundläggande fotoredigerare online med lättnavigerade, ett-klicks AI-fotoredigeringsverktyg släpptes för att göra designen enkel för alla.

pixlr-x

2020

Pixlr E lanserades. Den avancerade fotoredigeraren designad för mer detaljerad bildredigering och pro-liknande innehållsskapande introducerades för att förvandla enkla bilder till mästerverk - med dess nästa nivås AI-redigeringsmöjligheter.

pixlr-e

2022

PIXLR är fortfarande en integrerad del av INMAGINE-ekosystemet och expanderar till mer än bara fotoredigering. När man går över till animation och video erbjuder PIXLR bredare tjänster och funktioner för att göra det möjligt för användare att göra snabbare och mer avancerade redigeringar för andra verktyg på marknaden.

pixlr-2022-image