Login / singn upÎnregistrează - te Autentificare Get premiumÎncearcă Premium

Cronologia lui PIXLR

Crește-ți design-urile! Pixlr dă putere tuturor să creeze, să editeze și să partajeze imagini online cu ușurință printr-o suită inovatoare de instrumente de editare și design foto - făcând designul mai inteligent, mai rapid și mai ușor pentru toți.

2008

Pixlr a fost introdus și fondat de Ola Sevanderson în august 2008 pentru a permite tuturor să creeze, să editeze și să partajeze imagini online cu ușurință.

2011

În anul 2011, Autodesk, Inc. a achiziționat Pixlr pentru a îmbunătăți propriile produse, milioane de utillizatori beneficiind astfel de acesta.

autodesk-image

2018

Astăzi, Pixlr face parte integrală din Ecosystemul Creativ INMAGINE, al cărui obiectiv declarat este acela de a face Designul cât mai ușor și mai accesibil tuturor.


De la achiziționarea Pixlr în 2017, cea mai utilizată suită de editare a fotografiilor cloud și mobile din lume a suferit o dezvoltare extraordinară, cu scopul de a i se actualiza motorul principal. Acesta include acum capacitatea de a folosi Artificial Intelligence și Machine Learning, pentru a accelera și a revoluționa procesul de creare a Conținutului.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, un editor de fotografii online gratuit și de bază, cu instrumente de editare foto AI ușor de navigat, cu un singur clic, a fost lansat pentru a face designul ușor pentru toată lumea.

pixlr-x

2020

Pixlr E a fost lansat. Editorul foto avansat, conceput pentru editarea mai detaliată a imaginilor și crearea de conținut profesional, a fost introdus pentru a transforma imaginile simple în capodopere - cu capacitățile sale de editare AI de nivel următor.

pixlr-e

2022

Încă parte integrantă a ecosistemului INMAGINE, PIXLR se extinde la mai mult decât editarea fotografiilor. Trecând la animație și video, PIXLR oferă servicii și funcții mai largi pentru a le permite utilizatorilor să efectueze editare mai rapidă și mai avansată pentru alte instrumente de pe piață, pentru care percepe un preț ridicat.

pixlr-2022-image