Login / singn upDaftar masuk / Log masuk Get premiumCuba Premium

LAMAN SOKONGAN, SUMBER DAN KOMUNITI PIXLR

Mencari bantuan dan sokongan untuk meningkatkan pengalaman Pixlr anda? Sama ada mempelajari cara menyelesaikan masalah reka bentuk dengan editor foto dalam talian kami, mencari petua reka bentuk foto yang berguna melalui tutorial atau mencari inspirasi daripada komuniti kami, kami mempunyai semua jawapan kepada soalan anda.

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Perlukan bantuan dengan pertanyaan anda? Atau mungkin, anda mempunyai maklum balas/cadangan untuk dikongsi dengan kami. Kami ingin mendengar daripada anda, jadi hubungi kami! Kami akan menghubungi anda semula secepat mungkin.

Siasatan Undang-undang
legal@pixlr.com

Sokongan & Selesaikan masalah
info@pixlr.com

Pixlr untuk Pendidikan
education@pixlr.com

Perkara Penyumbang
creators@pixlr.com

TONTON & BELAJAR!

Tonton tutorial pengeditan yang sangat menarik tentang cara mencipta karya seni terbaik anda, seperti yang di bawah. Anda akan lihat ia adalah keluk pembelajaran semula jadi! Untuk lebih banyak petua dan helah tentang rekaan bersama Pixlr, ikuti saluran YouTube kami. Setiap minggu membawakan video baharu!

Dapatkan Lebih Banyak Tutorial

SERTAI KOMUNITI PIXLR DALAM TALIAN.

Berinteraksi sesama pengguna Pixlr dari seluruh dunia. Siarkan soalan, pelajari petua dan helah reka bentuk, bincangkan kemas kini terkini, dapatkan inspirasi atau laporkan pepijat untuk kami tangkap!