Login / singn upDaftar masuk / Log masuk Get premiumCuba Premium

Garis Masa PIXLR

Tingkatkan reka bentuk anda! Pixlr memperkasakan semua orang untuk mencipta, mengedit dan berkongsi imej dalam talian dengan mudah melalui rangkaian alat penyunting foto dan reka bentuk yang inovatif - menjadikan reka bentuk lebih pintar, lebih pantas & lebih mudah untuk semua.

2008

Pixlr telah diperkenalkan dan diasaskan oleh Ola Sevanderson pada Ogos 2008 untuk membolehkan semua orang mencipta, mengedit dan berkongsi imej dalam talian dengan mudah.

2011

Pada tahun 2011, Autodesk, Inc. memperoleh Pixlr untuk meningkatkan produk penyuntingan imejnya dan berjaya meningkatkan pengguna keseluruhannya kepada berjuta-juta di seluruh dunia.

autodesk-image

2018

Hari ini, Pixlr ialah sebahagian daripada ekosistem kreatif INMAGINE yang bertujuan untuk menjadikan reka bentuk lebih mudah dan boleh diakses oleh semua.


Sejak memperoleh Pixlr pada 2017, suite penyuntingan foto awan dan mudah alih yang paling banyak digunakan di dunia telah melalui pembangunan produk yang hebat untuk mengemas kini enjin terasnya. Kemas kini kini termasuk keupayaan untuk memanfaatkan Kepintaran Buatan dan Pembelajaran Mesin untuk mempercepat dan merevolusikan penciptaan kandungan.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, asas editor foto dalam talian percuma yang mudah dinavigasi, pengedit foto AI satu klik telah dikeluarkan untuk menjadikan reka bentuk semakin mudah untuk semua orang.

pixlr-x

2020

Pixlr E telah dilancarkan. Editor foto lanjutan yang direka untuk penyuntingan imej yang lebih terperinci dan penciptaan kandungan seperti profesional telah diperkenalkan untuk mengubah imej ringkas kepada karya agung - dengan keupayaan penyuntingan AI peringkat seterusnya.

pixlr-e

2022

Masih penting dalam ekosistem INMAGINE, PIXLR berkembang kepada lebih daripada sekadar penyuntingan foto. Bergerak ke dalam animasi dan video, PIXLR menyediakan perkhidmatan dan ciri yang lebih luas untuk membolehkan pengguna melakukan penyuntingan yang lebih cepat dan lebih maju dimana alatan lain dalam pasaran mengenakan bayaran premium yang tinggi.

pixlr-2022-image