Login / singn upPrijavite se / Prijavite se Get premiumIsprobajte Premium

PIXLR-ova vremenska traka

Podignite svoje dizajne na razinu! Pixlr omogućuje svima da s lakoćom stvaraju, uređuju i dijele slike online putem inovativnog paketa alata za uređivanje fotografija i dizajna – čineći dizajn pametnijim, bržim i lakšim za sve.

2008

Pixlr je predstavio i osnovao Ola Sevanderson u kolovozu 2008. kako bi svima omogućio stvaranje, uređivanje i dijeljenje slika na mreži s lakoćom.

2011

2011, Autodesk Inc. otkupio je Pixlr kako bi unapijredio svoje proizvode za uređivanje slika i uspešno je povećao svoj ukupni broj korisnika na milijune širom sveta.

autodesk-image

2018

Danas je Pixlr integralni deo INMAGINE kreativnog ekosistema koji cilja da učini dizajniranje lakim i dostupnim svima.


Od preuzimanja Pixlr-a u 2017, najupotrebljavaniji svetski cloud i mobilni foto editing paket doživeo je veliku količinu razvoja kako bi se unapredio glavni engine proizvoda. Novine su mogućnost uključivanja umjetne inteligencije (AI) i mašinskog učenja kako bi se ubrzalo i unaprijedilo stvaranje sadržaja.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, besplatni i osnovni online uređivač fotografija s jednostavnim navigacijskim alatima za uređivanje fotografija s AI-om, objavljen je kako bi dizajn bio lak za svakoga.

pixlr-x

2020

Pixlr E je lansiran. Napredni uređivač fotografija dizajniran za detaljnije uređivanje slika i stvaranje profesionalnog sadržaja predstavljen je kako bi se jednostavne slike pretvorile u remek-djela - sa svojim mogućnostima AI uređivanja sljedeće razine.

pixlr-e

2022

Još uvijek sastavni dio ekosustava INMAGINE, PIXLR se proširuje na više od samo uređivanja fotografija. Prelazeći na animaciju i video, PIXLR pruža šire usluge i značajke kako bi korisnicima omogućio brže i naprednije uređivanje za koje drugi alati na tržištu naplaćuju visoku cijenu.

pixlr-2022-image