Login / singn upRekisteröidy Kirjaudu sisään Get premiumKokeile Premiumia

PIXLR:n aikajana

Nosta mallisi tasoa! Pixlr antaa kaikille mahdollisuuden luoda, muokata ja jakaa kuvia verkossa helposti innovatiivisten valokuvien muokkaus- ja suunnittelutyökalujen avulla, mikä tekee suunnittelusta älykkäämpää, nopeampaa ja helpompaa kaikille.

2008

Ola Sevanderson esitteli ja perusti Pixlrin elokuussa 2008, jotta kaikki voivat luoda, muokata ja jakaa kuvia verkossa helposti.

2011

Vuonna 2011, Autodesk, Inc. hankki haltuunsa Pixlr:in, voidakseen vahvistaa heidän kuvanmuokkaustuotteitaan, ja voidakseen tehostaa käyttäjämääriään, ympäri maailmaa miljooniin.

autodesk-image

2018

Nykyisin, Pixlr on tärkeä osa luovaa yhteisöä, INMAGINEa, joka pyrkii mahdollistamaan designin helppokäyttöisyyden ja esteettömyyden kaikille.


Koska hankkimalla Pixlr vuonna 2017, maailman eniten käytetty pilvi- ja mobiilipalveluissa kuvankäsittelyyn sviitissä on kokenut suuria tuotekehitystä päivittää sen moottoria. Päivitykset sisältävät nyt kyvyn hyödyntää tekoäly ja koneoppimisen nopeuttaa ja mullistaa sisällön luomiseen.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, ilmainen ja yksinkertainen online-valokuvaeditori, jossa on helppokäyttöiset, yhden napsautuksen tekoälykuvankäsittelytyökalut, julkaistiin, jotta suunnittelu olisi helppoa kaikille.

pixlr-x

2020

Pixlr E julkaistiin. Edistynyt valokuvaeditori, joka on suunniteltu yksityiskohtaisempaan kuvankäsittelyyn ja ammattimaisen sisällön luomiseen, otettiin käyttöön yksinkertaisten kuvien muuntamiseksi mestariteoksiksi - sen seuraavan tason tekoälyn muokkausominaisuuksilla.

pixlr-e

2022

PIXLR on edelleen kiinteä osa INMAGINE-ekosysteemiä, ja se laajenee muuhunkin kuin valokuvien muokkaamiseen. Animaatioon ja videoon siirtymisen myötä PIXLR tarjoaa laajempia palveluita ja ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä nopeampia ja edistyneempiä editointeja muista markkinoilla olevista työkaluista veloittaa korkean palkkion.

pixlr-2022-image