Login / singn upDaftar masuk / Log masuk Get premiumCuba Premium

Editor foto, animasi dan reka bentuk.

Selamat datang ke Pixlr, alat penyuntingan foto dan reka bentuk No 1. Edit foto dan buat reka bentuk yang menakjubkan terus dalam pelayar web, pada telefon atau desktop anda secara percuma. Mulakan daripada kanvas kosong, foto, video atau pilih salah satu templat kami yang dihasilkan secara profesional.

Photomash Studio by Pixlr

Buat aset visual berkualiti tinggi dengan hanya satu klik, secara percuma! Pencipta visual satu klik Photomash Studio dengan serta-merta menghilangkan latar belakang dari foto anda untuk membuat gambar profil yang menakjubkan, imej produk, gambar kecil YouTube dan banyak lagi..

Cuba Photomash Sekarang!
eCommerce photo maker

Templat Reka Bentuk

Mulakan reka bentuk daripada templat yang direka secara profesional! Cipta sepanduk YouTube, story Instagram, resume, risalah, kad perniagaan, pembentangan atau promosi jualan yang sempurna dengan galeri yang berkembang dengan beribu-ribu templat yang menakjubkan dan percuma.

Teroka templat

Animasi

Animasikan sebarang reka bentuk dalam hanya beberapa klik dengan Pixlr. Gunakan pratetap animasi yang kelihatan profesional atau masuk ke butiran garis masa yang rumit dan dapatkan perhatian penonton anda dengan cara yang tidak dapat dilakukan oleh imej mudah.

Alih keluar latar belakang

Padamkan latar belakang dalam foto anda dengan mudah! Penyingkiran latar belakang berkuasa AI segera dalam satu klik! Begitu cepat, begitu mudah. Kini anda boleh mengalih keluar latar belakang daripada potret, swafoto, gambar profil dan banyak lagi dalam beberapa saat sahaja.

Remove BG
remove bg background remover

Pembuat kolaj gambar

Perlu menghimpun foto dengan cepat? Cipta kolaj foto secara percuma dalam talian dengan templat kolaj pra-buat kami. Hanya pilih susun atur, muat naik imej dan mula mengedit.

Terokai templat kolaj
template collage maker

Penapis & Kesan

Ubah foto anda kepada visual artistik dengan pelbagai penapis foto kreatif. Capai kesan foto yang diingini dengan mudah dalam beberapa klik sahaja!

photo effects filters
free design photo editing tool

Cuba Premium secara PERCUMA

Cipta karya unik dengan akses Premium! Luaskan sempadan kreatif anda dan terokai alatan, templat, elemen dan fon Pixlr yang mudah digunakan hari ini.

Mulakan PERCUBAAN percuma saya