Login / singn upOpret bruger Log ind Get premiumPrøv Premium

PIXLRs tidslinje

Hæv dine designs i niveau! Pixlr giver alle mulighed for at skabe, redigere og dele billeder online med lethed gennem en innovativ suite af fotoredigerings- og designværktøjer - hvilket gør design smartere, hurtigere og nemmere for alle.

2008

Pixlr blev introduceret og grundlagt af Ola Sevanderson i august 2008 for at gøre det muligt for alle at skabe, redigere og dele billeder online med lethed.

2011

I 2011 erhvervede Autodesk, Inc. Pixlr for at forbedre sine billedredigeringsprodukter og med succes øgede sine samlede brugere til millioner over hele verden.

autodesk-image

2018

I dag er Pixlr en integreret del af det kreative økosystem INMAGINE, der sigter mod at gøre design let og tilgængeligt for alle.


Siden købet af Pixlr i 2017, har verdens mest anvendte sky- og mobilredigeringssuite gennemgået en enorm produktudvikling for at opdatere sin kernemotor. Opdateringerne inkluderer nu muligheden for at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring for at fremskynde og revolutionere oprettelse af indhold.

inmagine-group-image

2019

Pixlr X, en gratis og grundlæggende online fotoeditor med let-at-navigere, et-klik AI-fotoredigeringsværktøjer blev frigivet for at gøre design nemt for alle.

pixlr-x

2020

Pixlr E blev lanceret. Den avancerede fotoeditor designet til mere detaljeret billedredigering og pro-lignende indholdsskabelse blev introduceret for at transformere simple billeder til mesterværker - med dets næste niveau AI-redigeringsmuligheder.

pixlr-e

2022

Stadig integreret i INMAGINE-økosystemet udvider PIXLR til mere end blot fotoredigering. Ved at gå over til animation og video tilbyder PIXLR bredere tjenester og funktioner, der gør det muligt for brugere at udføre hurtigere og mere avanceret redigering, og andre værktøjer på markedet tager en høj præmie for.

pixlr-2022-image